Beställningsinformation 

Att beställa catering från CateringTeamet är väldigt enkelt. Du skapar din egen offert direkt på hemsidan och du kan direkt se vad det kommer att kosta innan du beställer.

Klicka på den maträtt du är intresserad av. På produktsidan som kommer upp väljer du antal samt ett leveransdatum. Därefter är det bara att klicka på knappen ”beställ”. Maträtten läggs nu i din kundvagn. Vissa maträtter låter dig välja tillbehör. När du klickar på beställknappen kommer det en sida där du kan välja vilka tillbehör du vill ha.

Naturligtvis kan du lägga till flera maträtter till din kundvagn. Du kan även välja olika leveransdatum. Maträtterna grupperas efter leveransdatum. Perfekt om du t.ex. vill beställa för hela veckan på en gång.

I kundvagnen kan du även ange eventuella allergier.

När du är klar kan du välja att antingen slutföra din beställning genom att gå till kassan eller att skicka en offertförfrågan. Offertförfrågan klickar du på ifall du t.ex. vill ha bestick, tallrikar, bord, serveringspersonal osv. Vi kommer då att skicka en offert till dig som du kan välja att bekräfta. När du har valt ”kassa” eller ”offertförfråga” är det bara att fylla i dina personuppgifter. I sista steget i kassan/offertförfrågan finns möjligheten att skriva ett meddelande till oss på CateringTeamet.

Observera att eventuell utkörningsavgift inte läggs på automatiskt i kundvagnen utan denna finns med i orderbekräftelsen som skickas efter beställningen. Mer information om utkörningspriserna finns i leveransvillkoren.

Har du några frågor är det bara att höra av dig till hos på info@cateringteamet.se

Aktuellt 


       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Avhämtning 

Om ni vill kan ni komma och hämta maten på Ranhammarsvägen.

Kontakt 

CateringTeamet/ Kockkompaniett Bromma AB
Ranhammarsvägen 15
168 67 Bromma

Telefon: 08 704 24 40/ 0709150500
Telefax: 08-704 24 41
Epost: info@cateringteamet.se